2010-02-22, 13:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV
dla wszystkich potrzebujących.
Zbiorow gratuluję zużyć.  
Shpilciu wszystkiego najlepszego i owocnego odwyku. 
Cytat:
Napisane przez luskap
Zetafon, faktycznie Twój TZ zachowuje się nie fair zupełnie. Jakby mu w ogole nie zależalo. Nie rozumiem, jak mógł powiedzieć, że będziesz przeszkadzała i zebys nie szła...przecież chodzi o DJ'a na Wasze wesele!No a jak mu mówisz, że te jego ciągłe spotkania odbijają sie na was to on co, nic? czy mu nie mówisz, a on ślepy tego nie widzi? Mój TZ też lubi się spotkać z kolegami, nie bronię mu tego, ale jak mi się coś nie podoba, jak poświęca im więcej czasu niz mnie to mu o tym mówię prosto z mostu i do niego dociera. Zawsze Ty powinnaś być na pierwszym miejscu, a nie jak juz koledzy przyjadą i to jeszcze szpanować, bo z Anglii to juz idziesz w odstawkę 
|
Nie do końca się z Tobą zgadzam. Tzn wybieranie obrączek z kolegą itd to przesada ale to że TŻ Zetafon chce maksymalnie wykorzystać czas pobytu kolegi w Polsce rozumiem. Sama tak mam jak przyjeżdża moja kumpela z Anglii czy kumpel TŻ z Francji. Wtedy wszystkie plany podporządkowane są im. 
Cytat:
Napisane przez Agniesia666
tez bylam zadowolona, ale teraz zuzywam systematycznie te odzywki co mam, bo chce kupic lorysa czekoladowego  co prawde nie mialam i nie uzywalam, ale sadze ze musi byc bossski  1000ml na all z przesylka wyjdzie mi ok 35zl, z tego co patrzylam, a taka litrowa odzywka to mi na pol roku starczy  pragnę jej 
|
Strasznie droga ta odżywka na all. Z tego co wiem Lorysy litrowe kosztują do 15 zł.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia
Staram się Was poratować klikami! Jakby co przypominać mi 
|
Przypominam. 
Ciekawe czy choć na chwilę uda mi się dostać na listę. 
Cytat:
Napisane przez loverynka
|
A to fryzura jest? Jak miałam krótkie włosy to wyglądały podobnie rano. 
Cytat:
Napisane przez Shpilcia
Haha, no zapewne, dzięki za recenzje
|
Proszę. Zapomniałam dodać że raczej tego więcej nie kupię, bo nie podoba mi się sposób "pakowania". Taka jedna fiolka to za mało na moje włosy a dwie za dużo. Wolę kupić tego typu lotion w buteleczce i używać tyle ile potrzebuję. 
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------
Po weekendzie ubyło: - krem na noc Rejuvenate Anew Avon
- balsam White Musk TBS
- krem do ciała Summer Oriflame
- żel pod prysznic kasztanowy Plaisirs Nature YR - 50 ml
- krem czekoladowy do depilacji Dax
|