Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 13:59   #154
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV

dla wszystkich potrzebujących.

Zbiorow gratuluję zużyć.

Shpilciu wszystkiego najlepszego i owocnego odwyku.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Zetafon, faktycznie Twój TZ zachowuje się nie fair zupełnie. Jakby mu w ogole nie zależalo. Nie rozumiem, jak mógł powiedzieć, że będziesz przeszkadzała i zebys nie szła...przecież chodzi o DJ'a na Wasze wesele!No a jak mu mówisz, że te jego ciągłe spotkania odbijają sie na was to on co, nic? czy mu nie mówisz, a on ślepy tego nie widzi? Mój TZ też lubi się spotkać z kolegami, nie bronię mu tego, ale jak mi się coś nie podoba, jak poświęca im więcej czasu niz mnie to mu o tym mówię prosto z mostu i do niego dociera. Zawsze Ty powinnaś być na pierwszym miejscu, a nie jak juz koledzy przyjadą i to jeszcze szpanować, bo z Anglii to juz idziesz w odstawkę
Nie do końca się z Tobą zgadzam. Tzn wybieranie obrączek z kolegą itd to przesada ale to że TŻ Zetafon chce maksymalnie wykorzystać czas pobytu kolegi w Polsce rozumiem. Sama tak mam jak przyjeżdża moja kumpela z Anglii czy kumpel TŻ z Francji. Wtedy wszystkie plany podporządkowane są im.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
tez bylam zadowolona, ale teraz zuzywam systematycznie te odzywki co mam, bo chce kupic lorysa czekoladowego co prawde nie mialam i nie uzywalam, ale sadze ze musi byc bossski 1000ml na all z przesylka wyjdzie mi ok 35zl, z tego co patrzylam, a taka litrowa odzywka to mi na pol roku starczy pragnę jej
Strasznie droga ta odżywka na all. Z tego co wiem Lorysy litrowe kosztują do 15 zł.

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Staram się Was poratować klikami! Jakby co przypominać mi
Przypominam.
Ciekawe czy choć na chwilę uda mi się dostać na listę.

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Ponieważ mam dużą zmianę w życiu to zmieniam też fryzurę. Umówiłam się na piątek do Miłek Design. Wymyśliłam sobie coś mniej więcej takiego jak poniżej

https://wizaz.pl/var/wizaz/storage/i...ood_large.jpeg
A to fryzura jest? Jak miałam krótkie włosy to wyglądały podobnie rano.

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Haha, no zapewne, dzięki za recenzje
Proszę. Zapomniałam dodać że raczej tego więcej nie kupię, bo nie podoba mi się sposób "pakowania". Taka jedna fiolka to za mało na moje włosy a dwie za dużo. Wolę kupić tego typu lotion w buteleczce i używać tyle ile potrzebuję.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Po weekendzie ubyło:
  • krem na noc Rejuvenate Anew Avon
  • balsam White Musk TBS
  • krem do ciała Summer Oriflame
  • żel pod prysznic kasztanowy Plaisirs Nature YR - 50 ml
  • krem czekoladowy do depilacji Dax