Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 12:06   #3757
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Koleżanka wypożyczyła za 1700
Moja 1800zł kosztuje Ale uważam, że każdy powinien zrobić tak jak chce, jakie ma możliwości. Ja chciałam mieć nową, tym bardziej, że mogę sobie finansowo na to pozwolić, pieniądze na ten cel mam już od dawna, dostałam w prezencie. A tym bardziej, że tak wspomniałaś o koleżance, wypożyczenie wcale nie oznacza, że zaoszczędzimy sporo kasy.
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A mnie szczerze powiedziawszy nie interesuje co moja teściowa powiedziałaby na cenę mojej kiecki, ma w tej kwestii guzik do gadania, tak jak i wszyscy pozostali ludzie, bo to ja mam się czuć dobrze i sama za swoją kieckę płacę
Tez tak uważam To my będziemy "występować" w tych sukniach i to my mamy się czuć w nich komfortowo, pięknie i w ogóle wspaniale.
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
No chyba, nie mam pojęcia o co jej chodziło, nie cierpie ludzi, którzy udają. A ta rodzinka do takiej należy, w domu ... a na zewnątrz udają, że wszystko wporządku.

Nia mam zamiaru sie tym przejmować, wkońcu to moje wesele.
I tak 3maj To ma być Wasz dzień. A i tak nigdy wszystkim się nie dogodzi