Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 12:14   #2550
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Cytat:
Napisane przez duleczka Pokaż wiadomość
Szanowne nowe Dukaczki (większość, ale nie wszystkie)...
Ja rozumiem, że chcecie byc traktowane INDYWIDUALNIE, ale to co robicie to kompletna ignorancja, brak szacunku i kultury. Nie zadacie sobie minimum trudu, żeby poznać środkowisko, w które rzekomo chcecie wejści, i w pierwszym poście zasypujecie nas pytaniami, które powtarzają się na co 2 stronie wątku, a odpowiedzi, w znakomitej większości znajdują się w książce, którą TRZEBA przeczytać, oraz w 1 poście tego wątku, nad którym napracowała się Wiolqn.
Jeżeli na średnio co 1 czy 2 stronie, pojawia się ktos nowy i pyta o to gdzie jest test lub czy można zjeść jogurt owocowy, to nasza frustracja i irytacja wzrasta.... Szczerze podziwiam dziewczyny, że odsyłają Was do 1 strony wątku czy książki. Mnie nie starcza cierpliwości
Miejcie trochę litości a przede wszystkim szacunku dla innych...

jestem na wizazu nie od dzis za kazdym razem jak chce sie do jakiegos watku przylaczyc czytam go. tak bylo i teraz przebrnelam przez wszystkie 4 watki, przeczytalam ksiazke zrobilam test staram sie nie zadawac tych samch pytan, ktore mimo ze na diecie jestem dopiero tydzien przyprawiaja mnie o mdlosci bardziej niz trzy dni uderzeniowki

ok teraz ide na dukanowe zakupy bo nie mam juz jajec i musze kupic kurczaka na jutro

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora