Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 10 dni - oczyszczająca dieta od 22.02 Kto ze mna?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 12:34   #5
dagirll
Wtajemniczenie

Dot.: 10 dni - oczyszczająca dieta od 22.02 Kto ze mna?

Cytat:
Napisane przez kolorowatecza Pokaż wiadomość
Boże, takie diety to czyste zabójstwo...
Pamiętam, gdy byłam jeszcze niedouczona o zasadach dietetyki i odchudzałam się .. Hmm... złe słowo 'odchudzanie'.. Marnowałam swoje zdrowie przez 8 dni. Pierwsze 2 dni same ziemniaki gotowane, dzień 3 i 4 - sam chudy ser.. dzień 5 i 6 - mięso, dzień 7 i 8 owoce i warzywa.. Moje włosy straciły blask, paznokcie się łamały.. Chodziłam jak nieżywa. Non stop zawroty głowy, brak koncentracji. Takim 'doskonałym oczyszczającym dietom' stanowczo mówię NIE! Najskuteczniejsza MŻ - WR!

Moja lekarka powiedziała mi, że zastosowanie takiej "diety" przez 10 dni nie tyle co oczyści mój organizm, ale dobrze przygotuje do diety i zmiany nawyków żywieniowych, a własnie ten cukier w owocach, powinien "przytrzymać" mnie i słaba nie będe jak na kuracji bez cukrowej odzwyczającej od cukru i przygotowującej do zmiany żywienia. W każdym razie, ja spróbuje, zobaczymy co z tego wyniknie. Licze na jakies zrzucenie 3 kg, choć wiadomo, ze zejdzie sama woda, ale mysle, ze to bedzie dobry poczatek. Taka mała motywacja

dagirll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując