2010-02-22, 13:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zajęcia dodatkowe dla dzieci - tak czy nie?
 nie żebym miała cos przeciwko dodatkowym zajęciom i rozwijaniu talentu... ale czy wasze pociechy maja choć chwilkę czasu na pobawienie się klockami czy lalkami , albo poskakanie po kałużach, czy robienie babek z piasku? bo ja tak czytam o tym wszystkim co chcecie zafundować waszym dzieciom to sorki ale słabo mi się robi... zostawcie czas dzieciom na bycie dziećmi, jeszcze dosyć się będą musiały uczyć w szkole, może uznacie ze jestem zacofana ale nie popieram zajęć dodatkowych w większej liczbie niż jedno, no góra dwa ale najwyżej raz w tygodniu
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16183446]A to na pewno Ale co mi szkodzi porozmyślać? A że sama pochodzę z muzyczno-plastycznej rodziny, spore szanse na przekazanie genów 
A harcerstwo - ja pamiętam też pierwsze kontakty damsko-męskie [/QUOTE]
podobno zdolności odradzają się co drugie pokolenie wiec może się okazać ze dziecko będzie miało zupełnie inne talenty niż wy
np. w mojej rodzinie - babcia pięknie rysowała, dziadek rzeźbił - ich 2 dzieci czyli moja mama i jej brat nie maja żadnych, absolutnie żadnych zdolności w tym kierunku, za to ja i moich 3 braci odziedziczyliśmy w jakimś stopniu właśnie te talenty po dziadkach
Cytat:
Napisane przez paula78
U nas odpadają wszelkie zuchy i harcerze oraz organizacje ktorym przyswiecaja hasla:" Bog ,honor,ojczyzna" 
|
a co złego jest w haśle " Bóg, honor , ojczyzna" ?
jak mój synek będzie chciał być ministrantem to mu nie będę zabraniać
cel 1 - 90 - osiągnięty 
cel 2 - 85 - osiągnięty  24.03.2012
cel 3 - 80 - ........ 
cel 4 - 75 - ......... 
cel 5 - 70 - ........
|
|
|