Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Telegazeta
Wątek: Telegazeta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 14:13   #3
rapifen
Zakorzenienie

Dot.: Telegazeta

O właśnie muszę ten klub szalonych dziewic obejrzeć czaję się na to już jakiś czas

moje propozycje na dziś:
dzisiaj na polsacie o 22:10 leci Gladiator - może ktoś zainteresowany

o 23:46 na tvp info leci bardzo ciekawy film dokumentalny - Cocalero
krótki opis:
Cytat:
Koka dla Boliwijczyków to świętość. Ćwierć wieku temu powstała Unia Plantatorów Koki, na czele której stanął Evo Morales. Bierze on udział w wyborach prezydenckich. Akcja filmu zaczyna się dwa miesiące przed wyborami w 2005 roku. Wraz ze zbliżającym się terminem wyborów, pokazana zostanie przemiana niepozornego Indianina w polityka. Pojawią się pytania o finansowanie kampanii i manipulacje. Film pozwala zrozumieć przemiany, jakie zachodzą w Ameryce Łacińskiej.

również dzisiaj na tvn style lecą o 23:20 Korepetycje z seksu. Coś co warto puścić 15, 16, 17 letniemu dziecku, albo obejrzeć samemu i dowiedzieć się czegoś nowego.

na discovery lecą dwa programy które lubię
21:30 Moja szokująca historia (człowiek drzewo, człowiek ośmiornica - anomalie, polecam)
22:30 Podróż do piekła (cykl programów o ludziach których wymarzone wakacje bądź służbowe wyjazdy zamieniły się w tragedię. Trafiają do więzienia za granicą itp)

Na dziś to tyle, miłego oglądania. Nic co mnie bardziej interesuje, nie znalazłam.

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując