Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WROCŁAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAŻENIA, ITP.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 14:16   #270
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)

Cytat:
Napisane przez kaprowa Pokaż wiadomość
Ilona, chyba coś kręcisz

Też chodzę do tej szkoły, od października (kosmetyka + paznokcie) i
dostałyśmy za darmo kompletną wyprawkę z lampą do tipsów i całym sprzętem. Mam znajomych w Twojej grupie i też coś tam dostałyście.
Tak tam byly pilniczki i oliwka (to jakis prezent od szkoly mial byc)
A wczesniej bylo trzeba zaplacic i tak 350 zl za wyprawke.
Nie jestem stylizacja paznokci wiec nie dostalam ani lampy ani sprzetu zadnego

Cytat:
Napisane przez ggrazia07 Pokaż wiadomość
heyka! jestem w tej szkole już jakiś czas i uwazam ze jest super. Wy chyba nie wiecie jakie g... jest gdzie indziej. Ilo16na przeczytałam te twoje brednie. płaca ci za kilometry czy za glupotee. Przeciez widac ze piszesz co chwile jak nawiedzonaNie wiesz ze nie sra się w swoje gniazdo. jak ci sie bedzie fruwalo z tym gównem

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Bioooooomasaz dla Ilo16ny od kolezanki zgrupy. czy ci pomoglo???
Bez komentarza..

Cytat:
Napisane przez czarno_biala87 Pokaż wiadomość
Grazia, przyhamuj.

Jeśli chodzi o wyprawki to kosztuje ona wszystkich 350zł, a tylko moduł stylizacji paznokci dostał lampę i przeterminowane (!) żele! Ot cała awantura!

I to wcale nie jest jakaś wielka łaska ze strony szkoły. chcesz wiedzieć ile płacimy za te zajęcia z paznokci? Ok 1000zł w sumie przez cały okres nauki. A dostajemy certyfikat ukończenia kursu, to nie wiem czy to taki tani kurs... Poza tym prawie wszędzie dostajesz materiały na kursie, bo na czym miałabyś się uczyć?

Wyobraźcie sobie, że przez cały I semestr każda z nas zrobiła 1 raz frencha! 1 raz! To naprawdę kiepsko, wierzcie mi... Nie nauczono nas za wiele.

Owszem szkoła jest ładna, ale zimą siedziałyśmy poowijane w koce na pracowni, tak było zimno w sali. W sekretariacie często siedzi jakaś pani woźna, która nie ma o niczym pojęcia. Nauczyciele niejednokrotnie powtarzają ten sam temat na dwóch zjazdach bo są tak niezorganizowani. Giną prace zaliczeiowe, trzeba chodzić i zdawać 2 razy.
Wymieniać dalej?
Zgadzam sie ze wszystkim co piszesz
Dziekuje za zrozumienie
Sekretariat i te Panie:nie wiem,nie pamietam,nie znam sie..

Ale staram sie tez widziec pozytywy szkoly..ostatnio zaskakuje mnie Pani Cholewa od pracowni..bardzo pozytywnie-stara sie nas czegos nauczyc... I ma do tego cierpliwosc(nawet jak nam nie idzie)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2010-02-22 o 14:19
ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując