Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Akumulatorki - problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 15:48   #1
listopadowa80
Zakorzenienie

Unhappy

Akumulatorki - problem

Witam.
Na wstępie zaznaczę, że zadzwoniłam do kilku sklepów z elektryką (nikt nie potrafił mi pomóc, bo takich rzeczy nie mają) i poszperałam na necie (m.in. allegro) - ale tu nie potrafię się odnaleźć, bo nie wiem co mogłabym kupić, żeby było ok.

Problem jest tej natury: potrzebuję akumulatorka (lub ładowarki) do zabawki dziecięcej. Poprzedni akumulatorek się wyczerpał. Wygląda on jak zapakowane 4 baterie paluszki połączone kabelkami i owinięte w folię. Z całości wystają dwa kabelki zakończone charakterystyczną końcówką.

Folii nie zdjęłam - nie wiem czy można? I czy żeby zabawka działała muszę kupić taki sam akumulatorek (tutaj dodam, że nie widziałam takich oprócz ofert kupna zabawek, gdzie były w zestawie) czy może da się to jakoś obejść - tzn. kupić 4 osobne akumulatorki i jakoś je razem połączyć. A może kupić ładowarkę - tylko nie wiem jaka by pasowała... Widziałam owszem ładowarki na 4 akumulatorki pojedyncze, ale nigdzie nie spotkałam się na taki akumulatorek 'zapakowany' w całość.

Może któraś z Wizażanek pomoże. Byłabym bardzo wdzięczna

Dołączam 2 zdjęcia: jedno z przodu (napis: LJ Battery AA 4.8V 700mAh) i drugie na którym widać jak przebiegają kabelki pod tą folią oraz kabelki odchodzące z akumulatorka z końcówką.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując