2010-02-22, 17:35
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: COME ON! Kolejna odsłona mojej szafy, zapraszam :)
1. Baardzo cieplutka Niebieska kurteczka Reporter, mało chodzona, śliczny kolor, duży, wywijany kołnierz, ściągacz (wady: delikatne zmechacenia na ściągaczu, niewielka rdzawa plamka na rękawie, ostatnie zdjęcie ją pokazuje!
2. mini w kratę wysoki stan z tył plisowana rozmiar xs lub s , zapinana na guzik, stan bdb
3. Czarne, klasyczne, eleganckie spodnie Cubus, rozmiar 34 (ale rozciągają się więc na 36 też ok )
wyglądają o wiele lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach, mają wysoki stan, świetnie dopasowują się do sylwetki, stan idealny- miałam je na sobie ze dwa razy
4. Klapeczki Deichmann rozmiar 37 - wada niewielkie przetarcia na piętach,
5. Sweterek z wymianki, śliczny błękitny kolor stan super,
6. Śliczna bluzeczka KappAhl rozmiar S (na małe M tez ok) na miniaturze średnio wygląda, na żywo lepiej,
zdjęcie specjalnie rozjaśnione, jest idealnie czarna. Urocza ma stójkę i koronkę rękaw 3/4 dół ,,szaprany" stan bdb
7. Liliowy kardigan H&M , metki wycięte ale podejrzewam że rozmiar ok S, małe bufki dłuższy,
posiada szlufki na pasek,
8. Czarna bluzeczka z wymiany (dla mnie za duży dekold) po bokach sznurowanie, rozmiar coś ok. S . (metki wycięte) zdjęcie rozjaśnione jest idealnie czarna, stan bdb,
Edytowane przez Igusia92
Czas edycji: 2010-03-24 o 20:33
|
|
|