2010-02-22, 16:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z pendrive'em :/
Cytat:
Napisane przez giovanna92
 CZEŚĆ
Nie chce zakładać nowego wątku więc pisze tu.
W piątek kupiłam pen-driv'a. Pokazałam go mojej siostrze i rozerwałyśmy opakowanie. Moja siostra stwierdziła , że ma on złe wejście i nie chce podejść do starszego typu komputerów o czym nie poinformował mnie sprzedawca . Dzisiaj poszłam do sprzedawcy i chciałam co wymienić na innego , ale on powiedział , że nie wymieni , bo jest rozerwane opakowanie (nie wiem jak miałam wyjąść bez rozrywania  )
Czy tak argument może byc powodem nie uznania zwrotu towaru ??
dodam , że mam paragon na którym nie jest napisane nic o nie przyjmowanie zwrotów
|
Też miałam taką sytuację tylko, że z myszką. Nie przyjęli właśnie ze wzg. na to rozerwane plastikowe pudełko - powiedział mi, że jakbym inaczej otworzyła to może.
A i wiesz co idź do jakiegoś sklepu z tymi różnymi cackami komputerowymi i się zapytaj pana czy ma takie inne doczepiane wejście. Nie wiem jak to się nazywa ale jak kupiłam myszkę i ona nie była na kablu usb to mi facet sprzedał takie coś, żeby było na usb 
Mam nadzieję, że coś zrozumiałaś z mojego wywodu bo nie wiem jak to inaczej napisać ;p 
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Hultaj
Giovanna, jak nie masz wejścia na usb (aż nie wierzę ;-)) to spróbujcie kupić przejściówkę, przyda Wam się, np. gdy ktoś by Was odwiedził i chciał u Was coś wgrać, zgrać.
|
o chyba właśnie o to mi chodzi
|
|
|