Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 19:22   #1485
Choji
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to była taka trzydniówka, jak to katar, więc ja jestem już zdrowa

kurczę, powiedziałam tacie że wrócę o wpół szóstej a mimo to dzwonili do mnie że gdzie ja się podziewam (o 16). Jak przyszłam do domu to zastałam pilota bo w szafie jedna półka była źle i mama wzięła sobie bez pytania mój indeks i posiała po mieszkaniu bo chciała sobie sprawdzić oceny, które sprawdzała już tydzień temu wina zapewne taty bo ja wczoraj robiłam zadanie domowe z łaciny a z nią miałam problem i sobie pewnie wytłumaczył że nadal nie mam z niej zaliczenia. A przecież im pokazywałam to głupie zaliczenie bo za to dostałam kasę po pół roku w dodatku muszę wreszcie iść oddać indeks do dziekanatu. Ech, rozdrażniona jestem przez takie traktowanie.

Ale przynajmniej widziałam się z TŻ, kupiliśmy jakąś nowość, pomidorowe chrupki z Biedronki a w Piotrze i Pawle w Browarze poznańskim jest promocja na czekoladę Alpen Gold bo jest za 1,59 . Później wpadliśmy na chwilę do jego domu i oglądaliśmy Next i Sweet Sixteen bo on mi zawsze włącza MTV mieszane z Discovery
Ilsa, jedna półka źle czyli co? nie ułożone rzeczy tak jak twoi rodzice chcą? kurcze, wywalanie rzeczy dlatego że im jedna rzecz nie pasuje jest chore. W końcu to twój pokój, ty powinnaś się w nim dobrze czuć.
A mama to chyba się mogła tylko zapytać, a nie od razu brać indeks..

Choji jest offline Zgłoś do moderatora