Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zielona Góra i oklice-łączmy się
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 20:15   #3735
kma1982
Wtajemniczenie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Cytat:
Napisane przez chromonikielnia Pokaż wiadomość
Mam pytanie , czy któras miaął może kiedykolwiek torbę z House? Jak jest z trwałością? Zastanawiam się nad jedną, kosztuje 90 zł, ale nie wiem czy jest warta swojej ceny... bo to eko skórka, moja mama mowi, ze trochę wiotka... a potrzbuje jakiejś na ksiązki do liceum, bo moja obecna sie juz rozwala ;//
kiedyś z mamą kupiłyśmy sobie w Housie torebki z frędzelkami i po miesiącu musiałyśmy reklamowac...poobrywały się uchwyty-włąśnie od noszenia ciężarów w torbie...najlepiej sprawdź jak zamocowane są uchwyty..

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
Ja ide do "styl według mężczyzny" ^^ Bylam u nich kiedys podcinac kilka razy grzywke i sa naprawde spoko a trafilam tam zupelnym przypadkiem nikt nie poswiecil "jej" tyle czasu co oni ( bo jest dwoch a moze teraz juz nawet 3 :P ) i bylam u 2 roznych Chcialam isc do nich w listopadzie, ale mieli zapisy dopiero na styczen..bo okres swiat, sylwestra ;/
gdzie jest ten salon??

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Oli terwz doczytałam, ze macie remont. Koniecznie pokaż zdjęcia Po Trzymam kciuuki i duuużo cierpliwości bo wiem jak to może wymęczyć :/
Włąśnie Oli pokaż foty po, może mnie zainspirujesz