2010-02-22, 20:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;17376899]Ja pier.... Będę szczera i nie interesują mnie skutki tego, co napiszę: dziewczyny... to jest żałosne jak się zachowujecie... Myślicie, że koleś tylko o jednym? Nie zastanowiłyście się że może chce sobie z nami porozmawiać no i może chciałby kogoś poznać? Czy to prowadzi tylko do jednego?
Beznadzieja z waszej strony 
Szufladkujecie kolegę, bo napisał, że chciałby zostać BSem jednej z nas?? Czy to znaczy, że od razu chce do łóżka?
Poza tym takie teksty... Chciałybyście być tak potraktowane?
Ech...
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
Ta wypowiedź jest dziwna Uważam, że zdecydowanie łatwiej jest znaleźć kogoś kobiecie [/QUOTE]
1. dziekuje za obrone
2. tez wlasnie o tym pisze ze latwiej znalesc jest kogos kobiecie
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
Cytat:
Napisane przez Axaxax
To skocz do fryzjera, dowiedz się. Teraz te farby już są tak zdrowe, że nawet jak będziesz ściągać kolor to i tak włosów nie zniszczysz. A zmiana raz na jakiś czas jest potrzebna?
Ojej, telemarketerka... Daj znać jak poszło  Ale fajnie, że godziny możesz sobie dobrać.
Co się Wam dziewczyny stało?! Dlaczego tak wyskoczyłyście? Chłopak tu żadnych propozycji nie rzuca! Zapewne zainteresował się otwartością z naszej strony  Dajcie spokój.
wojteklodz witam, miło mi że jakiś facet zagościł w naszym wątku
Co do Twojej wypowiedzi, to absolutnie się z nią nie zgadzam. Kiedy mam ochotę na sex, po prostu idę na imprezę i mam co chcę. Gdyby facet szedł z takim nastawieniem raczej nic by nie znalazł  W przypadku dziewczyny czasem wystarczy tylko wziąć faceta za rękę. Facet natomiast musi się postarać, bo przecież "dziewczynki muszą się szanować"
|
mowie dokladnie o tym samym, ze prosciej jest to dziewczynie jakby o tym decydowac, jesli chce to ma to co chce, oczywiscie tez jesli jest atrakcyjna( nie chce zbey to jakos seksistowsko zabrzmiało , ale mam nadzieje ze zrozumiecie jaki wydzwiek chcialem nadac temu slowu) .
i rowniez dziekuje za obrone
|
|
|