2010-02-22, 22:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
Napisane przez Dzi25
Moim zdaniem Ci co zdradzają są niedowartościowanymi dupkami, a gdy jakaś inna da mu do zrozumienia że jest zainteresowana -biegną za nią jak w dym 
Ale dzięki temu kobiety wiedzą,że na nie nie zasługiwali.
|
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786
ale w ogóle co to ma być,że inna wykazuje zainteresowanie. Facet miał żone,dziecko i co..robienie tatuażu to jego praca i powinien patrzeć na ciało klienta tylko pod kątem pracy widocznie to był jego pierwszy tatuaż w tym miejscu albo miał same starsze panie 
|
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
nic nie jest warty jeżeli w obliczu laseczki z tatuażem pomyślał penisem zamiast krzyknąć do siebie 'hej, mam żonę i pięknego synka !'. Nosz kurcze ! Syn ! Przecież każdy chce mieć dom, drzewo i syna ! A będąc taką laseczką z tatuażem po prostu dlatego bym nie chciała tego dziada bo jak jedną zdradzi to nie może się łudzić, ją też zdradzi.
|
Ja nie wiem co im siedzi we łbach... Widocznie "bardzo się do siebie zbliżyli" tak jak pan X ze swoją Judi...
Takich to tylko kastrować, żeby nie mogli się rozmnażać bo głupotę tylko szerzą. Ja nie jestem w stanie tego zrozumieć... jesli jestem z kimś kogo kocham to nie zwracam uwagi na innych- dla mnie to jest tak bardzo proste...
Szkoda że dla nich nie.
Co do pogrubionego... no cóż... ja wierzyłam w słowa "ciebie kocham i nigdy nie zrobiłbym ci takiego świństwa". Uwierzyłam, przejechałam się, sparzyła, coś we mnie umarło... trudno. Ponoć ludzie umierają żeby zrobić miejsce następnym na tym świecie. Więc może kawałek serca umiera, żeby było miejsce na tego JEDYNEGO.
Już to mówiłam i powiem jeszcze raz- dla mnie tacy ludzie to szuje bez poczucia moralności... Są siebie warci i tyle.
Ale to oni kiedyś się obudzą i zaczną płakać nad swoim życiem, bo moim zdaniem nie da się zyć w taki sposób i być szczęśliwym.
Cytat:
Napisane przez medeline
Fiutkożercze szczękoczułki?
|
Nie wytrzymam
Cytat:
Napisane przez medeline
No... chociaż... Wiesz, my nie dostaniemy skrzywienai kostki, nie połamiemy sobie nóg na nierównym chodniku... 
|
O to to
|
|
|