|
Dot.: mąż pracuje na zmiany- mam dość

Cytat:
Napisane przez Ratatuj
No to faktycznie jesteś osobą do podziwiania, aż mnie ciekawość zżera kiedy masz czas na te spędzanie czasu z dzieckiem planując drugie wyjeżdżając do Chin,Chicago....pewnie ze skromności nie wymieniłaś innych krajów do których wyjeżdżasz a do tego spędzasz całe popołudnia z dzieckiem czy obok dziecka mając inne swoje zajęcia.
|
po pierwsze mieszkam w Chicago a po drugie w wiekszosci moich wyjazdow jest na terenie USA raz czy dwa razy w miesiacu po pare dni, dziecko jest wtedy z tata i krzywda sie jej nie dzieje. Z drugim bedzie tak samo. A co jeszcze jest bardzo dumna z tego ze jej mama lata i sama chce leciec samolote, oczywiscie od czasu do czasu leci z mama jak jest to fajne miejsce. Jak juz pisalam z biura wychodze o wczesnych porach by byc z dzieckiem, jak cos nie skoncze praucje wieczorami z domu.
Nie pisalam wczesniej czym sie zajmuje bo sadze ze to nie istotne, jak ktos mi mowi ze robi kariere to robi kariere jaka by ona nie bylo, nie moje miejsce by to kwestionowac ale widac wy sobie dajecie prawo. Smieszne i smutne, moze wam jeszcze wypisac jakie zarobki mam i jakie DNA zebycie mogly zadecydowac czy to kariera czy nie. I dlatego sie zastanawiam po co ja sie wdalam w ogole w ta rozmowe z osobami ktore wiedza co to kariera z romantycznych komedii amerykanskich.
Edytowane przez OYE
Czas edycji: 2010-02-22 o 23:20
|