Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki ;), cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 22:46   #2579
Dama_pikowa
BAN stały

Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2

Witam Dziewczątka kochane moje!
Ostatnio nie mam czasu się za bardzo udzielać, nie mam też czego opisywać, bo właśnie są md...
Był temat o ślubach.. Ja z moim BSem mieszkam, mam Go na wyłączność i powiem Wam, że po 8 miesiącach mieszkania razem to juz nie jest takie fascynujące. A może to tylko taki chwilowy przestój. Ale mialo być o ślubie. My jeszcze nie jesteśmy zaręczeni nawet, ale jak kiedyś gadaliśmy to chcieliśmy zrobić nasz ślub w 1000dni od kiedy jesteśmy razem, co by wypadało za jakieś 2 lata, ale cos czuję, że chyba nie wyjdzie w tym czasie
A czy Wasi BSi, BSowie (czy jak to się tam odmienia) mówili coś ile chcą dzieci mieć??
Mój mnie męczy o piątkę, a ja stwierdziłam, że 3 to jeszcze mu urodzę, ale pozostałą dwójkę to niech zaadoptuje w najlepszym razie

ach no i witam mężczyznę pośród nas. Zobaczymy co z tego wyniknie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Faceci nie mają oporów, fakt. Co do dziewczyn, to wszystko zależy od otwartości i poglądów. Ja akurat mam to do siebie, że jak chce sexu (obojętne czy jestem z BS'em czy singlem) to go dostaję
Mam nadzieję tylko, że nie przestaniesz nam madzia2306 opowiadać pikantnych historyjek. Bo tak między nami, to to forum jest publiczne i mogę się założyć, że niejeden perwers podczytuje nas wieczorami...
Gdyby sie tak zastanowić, to niby niezbyt odkrywcze, ale genialne!
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora