2010-02-22, 22:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Modeling - co i jak?
Cytat:
Napisane przez Annie_1
Witam
Uwielbiam być po obu stronach aparatu - jako fotograf i jako modelka. Ostatnio bardzo poważnie myślę o modelingu. Zaczęłam się zastanawiać - i nawet nie wiem jak się do tego zabrać! Najpierw chciałabym spróbować swoich sił w krakowskiej agencji. Niestety nie mam pojęcia w której. Czy ktoś z was miał do czynienia z "byciem modelem/modelką/fotomodelką"? Bardzo, bardzo proszę o rady i nawet konkretne nazwy agencji - jakie polecacie a jakie odradzacie? 
Z góry B. Dziękuję.
ps. Mam dopiero 15 lat, ale słyszałam, że jest to najlepszy wiek aby zacząć przygodę w tej dziedzinie 
|
W Krakowie nie ma dobrych agencji (nie idź do Rores!).
Jeśli myślisz o tym poważnie - stolica. Zgłoszenia warto wysyłać, do tych prestiżowych, warszawskich - D'ivision, New Age, Avant, Rebel, Orange, M+, Mango. Jeśli masz warunki/szane, z pewnością któraś z nich się zainteresuje.
Fotomodeling to zupełnie inny wytwór i bajka. Raczej taki na własną rękę.
Btw. nie daj się naciągnąć na płatne testy.
Cytat:
Napisane przez Sorciere25
Ja dwa lata pracowalam dla agencji GAGA ostanio zerwalam umowe ktora miala byc do 2012.
|
Zerwałaś czy rozwiązałaś polubownie po konsultacjach z bookerką? Bo, bądźmy szczerzy, za takie zerwanie umowy, można mieć (delikatnie mówiąc) nieprzyjemności.
Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2010-02-22 o 22:48
|
|
|