Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 23:34   #4743
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
A ja płatków owsianych nie tykam z 2 powodów. 1 toże mają konsystencje jakiegoś śliskiego gila i zostawiają na języku coś takiego cierpkiego. 2 to jedzone częściej niż kilka razy w roku sa niezdrowe. Zawierają duże ilości szczawianów, które w postaci kryształków odkładają się w nerkach i tworzą kamienie. To samo dotyczy szpinaku, rabarbaru i szczawiu.
Eeeej, to moje ulubione jedzeniowe "sprawy". Szpinak i rabarbar Szczaw Płatki owsiane A ja zawsze byłam przekonana, że to zdrowe. Kocurzyco, mogłabyś podesłać jakiś artykuł na ten temat mi na PW o ile masz gdzies pod reka? Jesli nie to spoko, poszukam sobie, jak bede miała wiecej czasu Ten tydzien to ZŁO!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Oj ja to lubię dobrze zbudowanych facetów, kaloryfer i te sprawy ale jakichś robocopów nafaszerowanych sterydami też nie lubię
A ja lubię takich facetów "w normie". Ani za bardzo umięśnionych, ani za bardzo chudych, ani za bardzo przy kości. Nie lubię odchyłów w żadną stronę. I brzuszek u facetów mnie odstrasza dosyć skutecznie zwykle (choć zdarzają się wyjątki )...

Powinnam pojść spać. Mój organizm mówi mi: "idź spać". Mój mózg nie współpracuje, a mam tyle rzeczy do zrobienia na jutro. A nie wstanę na pewno wcześniej niż muszę jutro rano - znam siebie za dobrze..
Spać, spać, spaaaaaaać...