Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Ty dziw*o!" czyli jak mamusia reaguje na współżycie swojej 19letniej córki...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 01:15   #319
michaelq
Przyczajenie

Dot.: "Ty dziw*o!" czyli jak mamusia reaguje na współżycie swojej 19letniej córki...

1. A ja jestem pod wrażeniem braku uczuć i opieraniu większości tutaj opieraniu się o pieniądze. -> ''to matka Cie utrzymuje a nie Ty ją'' Przykre słowa. Jeżeli komukolwiek w stosunku do członków rodziny do własnej matki, w głowie pieniądze. Będę dobra dla matki bo mnie utrzymuje. No gdzie my żyjemy. A swoją dobroć pewnie pokazujecie na starość matce, kupując jej pampersy i opłacając dom starości. Karygodnie wkracza pieniądz w życie uczuciowe. Stawianie tezy ''rodzice Cie utrzymują więc siedź cicho'' jest BZDURĄ!

2. Szkoda mi ludzi którzy ograniczają swój seks dla 'dobra' innych. Szacunek? dla sąsiadów? Czyli że ja nie lubiąc się kochać przy głośnej muzyce i w wyznaczonych godzinach, mam kochać się wtedy kiedy sąsiedzi nie słyszą, mam odpalać głośno muzykę i nie jęczeć? Śmiechu warte. Nie obchodzą mnie sąsiedzi. Lubie krzyczeć, lubię głośny seks. Nie krępuje mnie to, ale jeżeli ktoś układa swój seks pod innych to współczuje szczerze.

3. Ja np. jestem bardzo liberalny, mogę i gacie rodziców po domu zbierać jeśli zostawili po igraszkach. Nie przejmuje się tym. Człowiek się rozmnaża. Człowiek rodzi się nagi. Jest penis, jest wagina. Zaakceptujcie to. Nie ma się co wstydzić seksualności, a jeżeli komuś, np sąsiadom jest dobrze, to tylko im pogratulować. Mnie żadne odgłosy nigdy nie krępowały, to normalne jak śpiew ptaków.

4. Do autorki wątku. To nie Ty się musisz zmieniać tylko Twoja mama. Uda się.

5. Śmieszą mnie te teksty, że chłopak powinien to i tamto. Przypominam że kobiety walczą o równouprawnienie, więc nikt nie zwalnia ich z myślenia kreatywnego. Jeszcze dojdzie do tego że kobieta powie że 'chce' 'ma ochotę' a facet będzie musiał zrobić wszystko, a na koniec dostanie podziękowania że jest super zaradny. Obowiązki w seksie są równe. Tak jak i wszędzie indziej.

6. Uprawiajcie seks bez tabu, ludzie, bez obaw związanych z obyczajowością. A 'panie dobra rada' które tutaj się wypowiadają, ciekaw jestem czy w życiu realnym też są takie 'wielkie ego' czy tylko tutaj - alfy i omegi.

7. Jeszcze raz - nie tłumcie seksu.
michaelq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując