Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a moze wslana firma-agencja posrednictwa pracy ??co myslicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 07:30   #1
ola169
Przyczajenie

Question

a moze wslana firma-agencja posrednictwa pracy ??co myslicie?

Witam wszystkie wizazanki. Ostatnio mam strasznego doła bo za 3 miesiace się bronię, kończe drugą w pl uczelnie ekonomiczną i od poł roku szukam pracy i nic. Mój chłopak tak jak ja szuka i nic. Wczoraj wpadłam na pomysł aby otworzyć agencję pośrednictwa pracy. Mam dokładnie na myśli agencje dla opiekunek do dzieci i osób starszych. Dodatkowo moglibyśmy świadczyć usługi odnośnie zwierząt -opieka- wyprowadzenie psa na spacer itp. Dalej można byloby za pośrednictwem tej agencji znaleźć korepetytora dla swoich dzieci, lub zorganizować kinderbal. Wachlarz uslug oferowanych przez ta agencje bylby spory i roznorodny. W moim mieście jeszcze czegos takiego nie ma (sa agencje posrednictwa ale prowadza tylko rekrutacje dla firm, ewentualnie praca za granica). miasto ma ponad 100 tys mieszkancow. Jak myślicie czy taka agencja mialaby racje bytu? czekam na wasze opinie i doświadczenia bo może któraś z was prowadzi coś podobnego.
ola169 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując