2010-02-23, 08:44
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiara w Kobiety.
Cytat:
Napisane przez Sumek
Witam.
Ostatnio prowadzę refleksje i różne rozmowy ze znajomymi na temat: Podrywania i "uległości" kobiet. Często się słyszy, że dowolny facet, przeciętnej urody może uwieść a potem zaciągnąć do łóżka "każdą". Jakaś bajera, gdzie kobieta poczuje się pożądana, wyjątkowa i już. Jak to jest? Czy faktycznie facet może uwieść każdą? Wolną, mężatką? Bądź w innym związku? Czy jednak jest więcej kobiet, które są wierne sobie i mężom. A nie tak jak przedstawiają to media. Faktem jednak jest, że gdyby każdy mężczyzna był wierny, "a co gorsza" kochał swoją żonę, to nie byłoby przemysłów różnych.
|
kobieta jest jak media markt nie dla idiotów a same też nie są idiotkami żeby różne "bajery" nie wyczaić i jak potrzeba to ostudzić zapał napaleńca
mam znajomą która jak tylko spojrzy na nią jakiś facet, zagada (to nic że gej ale ona o tym nie wie) i ona mi w wc mówi że on się w niej chyba zakochał
mam znajomą która każdy komplement (czyt. bajerę) przemieni w katastrofalną obrazę jej osoby
mam znajomą która wykorzystuje "bajery" faceta do własnego użytku; po prostu jak facet który ją także interesuje ciśnie jej bajery to ona mówi "no i mam się z kim pieprzyć"
każda kobieta jest indywidualna, nie ma złotego środka na "wszystkie"
|
|