Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiara w Kobiety.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 08:44   #30
6agi
Raczkowanie

Dot.: Wiara w Kobiety.

Cytat:
Napisane przez Sumek Pokaż wiadomość
Witam.
Ostatnio prowadzę refleksje i różne rozmowy ze znajomymi na temat: Podrywania i "uległości" kobiet. Często się słyszy, że dowolny facet, przeciętnej urody może uwieść a potem zaciągnąć do łóżka "każdą". Jakaś bajera, gdzie kobieta poczuje się pożądana, wyjątkowa i już. Jak to jest? Czy faktycznie facet może uwieść każdą? Wolną, mężatką? Bądź w innym związku? Czy jednak jest więcej kobiet, które są wierne sobie i mężom. A nie tak jak przedstawiają to media. Faktem jednak jest, że gdyby każdy mężczyzna był wierny, "a co gorsza" kochał swoją żonę, to nie byłoby przemysłów różnych.
kobieta jest jak media markt nie dla idiotów a same też nie są idiotkami żeby różne "bajery" nie wyczaić i jak potrzeba to ostudzić zapał napaleńca

mam znajomą która jak tylko spojrzy na nią jakiś facet, zagada (to nic że gej ale ona o tym nie wie) i ona mi w wc mówi że on się w niej chyba zakochał

mam znajomą która każdy komplement (czyt. bajerę) przemieni w katastrofalną obrazę jej osoby

mam znajomą która wykorzystuje "bajery" faceta do własnego użytku; po prostu jak facet który ją także interesuje ciśnie jej bajery to ona mówi "no i mam się z kim pieprzyć"

każda kobieta jest indywidualna, nie ma złotego środka na "wszystkie"

"Zwycięzcy to przegrani, którzy powstali i spróbowali o jeden raz więcej."
6agi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując