Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 08:46   #247
elskede
Rozeznanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

dzieki Dziewczyny cos z pewnoscia z Waszego polecenia sobie przyszykuje, dzisiaj musze troche warzywek sobie kupic, bo kompletnie nie mam nic do jedzenia i tak o kawie jak ta pipka siedze, chyba tez sobie strzele zaraz jajeczniczke, bo tylko jajka mam na stanie (dla siebie - dla reszty camemberty, paszteciki, owocki, a ja tylko patrze jak ta sroka w kosc:P)

wlasnie wydrukowalam sobie produkty dozwolone w II fazie i ruszam na podboj sklepow, zejde cale miasto, bo mam jeszcze pare innych spraw do zalatwienia - dobrze, troche kcal zleci

milego dnia )

P.S. dociekliwa - ja tez mialam takie obiekcje, ale zrozumialam, ze jak doprowadze diete do konca, w miedzyczasie nie poddam sie, nie zlamia mnie swieta wielkanocne ani nic, to moze byc tylko lepiej mysl pozytywnie, uszy do gory

karadko o właśnie dobry pomysl, tylko musze gdzies poszukac tego mleka w proszku ale to chyba w kazdym markecie jest?

dobra, uciekam, bede popoludniu
elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując