Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 08:55   #576
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cześć

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Faktycznie temat butów zdominował wątek

Haniu, pokaż stolik, może nie jest wcale taki zły... i pomyśleć, że ikea doszła do skutku głównie przez stłuczoną szklankę
Można wręcz powiedzieć że do wszystko przez twojego TŻ..i to jemu powinnam robić awanturę

A tak poważnie to w sumie już mi się podobaPrzestawili śmy wczoraj komodę w inne miejsce i całkiem fajnie wygląda.
Zresztą kumpel był wczoraj i powiedział że jest super
A do tego bardzo funkcjonalny
Zaraz znajdę stolik na stronce
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Hania taki mały stolik, a jaka duża kłótnia przez niego

Wróciłam z aerobiku i czuję się lepiej.Kolejny w środę mogłabym jeszcze poćwiczyć w domu w piątek, ale mi się nie chce
Czekam z utęsknieniem na piątkową wypłatę i omijam szerokim łukiem wątek z butami

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

A i nie pochwaliłam się Dostałam mandat 200zł za prędkość Ile by za to było par butów
Nie taki mały! ma aż 118 cm długości- do naszego małego mieszkanka to na prawdę duży stolik
Ty piracie drogowy

Nasz piękny stolik
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30045484

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Przyszły moje granatowe baleriny i na szczęście są dobre
Ślicznie i wygodne- tylko capią jak diabli. Wystawiłam na balkon i czekam na efekt wywietrzenia

A w temacie niebutowym- wpłaciliśmy zaliczkę za domek w Dźwirzynie. W końcu jadę normalnie latem nad polskie morze i to na cały tydzień
Może nawet lać i tak będę mega zadowolona

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-02-23 o 08:52
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora