2010-02-23, 10:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
W rossmanie tej akurat nie znajdziesz... ona w małych sklepikach jest, ew. na hurtowniach chemicznych  a kiedy rocznica?
Uciekam spać. Pobudka o 6:00... i dajsza nauka do 9:00  chcę, żeby już było po  TRZYMAJCIE KCIUKI, PROSZĘ!  to już ostatni raz przed sesją letnią 
|

Cytat:
Napisane przez _Remedios
też miałam szał na te dobrze dobrane staniki, ale okazało się, że we wszystkich miękkich wyglądam fatalnie - byłam kilka razy na mierzeniu w uświadomionych sklepach i panie powiedziały, że mam piersi niepełne u góry i dlatego tak jest - dlatego noszę maskaradki i jeden miękki mam, co fajnie leży... ech...  musiałam się wyżalić 
|
nic się nie martw ja też okropnie wyglądam w miękkich...:/
Zwies - 
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------
Cytat:
Napisane przez carmelova
Cześć Piękne 
Jaki śliczny dzisiaj dzień  Słońce świeci, jakoś dobrze się dzień zaczął  Ale ne chcę chwlić dnia przed zachodem słońca.
Frezyjko mi się najbardziej podobają pościele popołudniowa latte i subtelna secesja.
Naj super ten zasmarkany wierszyk
Justynko mi też biersi urosły po tabsach (i nie tylko piersi :/) . Z kolei jak je odstawiłam, to one zmalały, a reszta ledwo co :/
Gwizdaczku jak psiunia?
Tarot mi wywróżył zmiany na lepsze, lęk przed nieznanym, początek sukcesów zawodowych, trudności w sferze uczuć, no i muszę być ostrożna i nie dać się opętać złudzeniom. A jeszcze 2 dni temu były wielkie pieniądze, wielka miłość, wielkie wesele. Chlip chlip…
|
nooo to popoludniowe latte zamawiam na pewno! właśnie opisywałam że to będzie pasować ślicznie do kolorów naszej sypialni
fak dzień cudny oby został taki do samego końca!
|
|
|