Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spójrzcie na mój brak BIUSTU!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 09:54   #6
Duita
Raczkowanie

Dot.: Spójrzcie na mój brak BIUSTU!!

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
nie chcę zostać zbesztana ale co ma wspólnego ginekolog z piersiami????
nic nie rozumiem....???
estrogeny raczej powoduja wzrost tkanki piersiowej

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka1506 Pokaż wiadomość
Nie byłam jeszcze u ginekologa, bo się wstydze moich piersi! Łatwo powiedzieć ale ja się chyba nigdy nie odważę!! Jak ja mam mu(jej) się pokazać!!
NFZ refunduje skalpel, bo w przypadku niedorozwoju piersi terapia hormonalna odpada...
W mojej rodzinie wszyscy mają normalne piersi, mama i siostra mają OK, nie znowu jakieś tzw. 'balony' ale mają!! ;-(
Nie mam odwagi iść do lekarza, nie mam!! Prędzej zemdleję tam ze stresu...
Na codzień noszę staniki push-up więc nikt się nie domysla, że jest AŻ tak tragicznie.
Ja juz nie potrafię tak dłużej zyc, miałam wielu chłopaków, bo się im zwyczajnie podobam, jestem atrakcyjna ale jak jestem już z jakimś dłużej to chcąc nie chcąc musze go rzucac, chyba wiecie dlaczego!! Dlatego nawet miłość w moim przypadku boli, bo zawsze musze ja skończyć.
Może jest ktoś w podobnej sytuacji??

słuchaj ja tez nie miałam biustu.... i endokrynolog nic nie pomogl, powiedzial ze "jakas" tkanka tam jest i ze nawet najmnniejsza jest w stanie dziecko wykarmic, wiec nie wiem czy tak do konca z ta refundacja.... no i bierz pod uwage kolejne LATA czekania bo przeciez nie Ty jedyna biustu nie masz. a jesli bardzo Ci na tym zalezy to jednak tym biustem poswiecic trzeba bedzie. proponuje pojsc do psychiatry (jego akta tez sie czaem bardzo przydają) no i idz do ginekologa i endokrynologa i tez im te piersi pokaz. no bo jak ktos ma wystawic swoja opinie skoro piersi nie zobaczy?

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2010-02-23 o 09:56
Duita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując