Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 10:03   #3886
niuniulka1989
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
1. Moj ex ze swoim przyjacielem zatrzymali sie u mnie na noc. Rano przyjaciel jeszcze spal, ja siedzialam przy kompie. Ex wszedl do pokoju, nie zwracalam na niego szczegolnej uwagi, bo cos tam robilam. Nagle... BOOOOOOOOM!!! Dostalam odlamkiem szkla. Ex chcial zrobic nam "kawal" - wsadzil petarde do sloika i dal przyjacielowi kolo ucha. Przez kilkanascie minut dzwonilo mi w uszach.
2. Ten sam ex. Wyjechalam na tydzien, pod koniec tygodnia on dzwoni do mnie i pyta kiedy bede. Mowie mu, ze chyba zostane pare dni dluzej, bo moja babcia jest chora i boje sie ja zostawic sama. Wykrzyczal mi do telefonu, ze jak nie wroce na czas to znajdzie sobie inna.
3. I znowu ten sam. Odwiedzilam jego przyjaciela, wchodze a ex tam siedzi. No w porzadku. Dal mi buzi w policzek i usiadl w innej czesci pokoju. Po chwili dzwoni telefon. On odbiera i mowi, ze siedzi z kolega i kolezanka. Szczeka mi opadla, pytam o co chodzi a on na to:
On: no przeciez napisalem ci smsa.
Ja: masz moja ladowarke i moj drugi telefon. dobrze wiesz, ze telefon mam wylaczony.
On: nom ale juz mam inna dziewczyne, a nie mialem ci kiedy powiedziec. musialem szybko napisac, zeby juz z nia legalnie byc.
Ja: oddaj telefon.
I w tym momencie moj telefon, ktory mu pozyczylam polecial przez okno z 9 pietra.
4. Kolejna historia tego samego exa. Po naszym "zerwaniu" zlapalo go sumienie i doszedl do wniosku, ze powinien mi powiedziec z iloma dziewczynami mnie zdradzal. Wymienil sporo swoich kolezanek. Teraz juz nie pamietam, bo to bylo daaawno temu, ale wiem, ze wymienil wszystkie jego znajome jakie znalam + iles mi obcych.
Byly jeszcze jakies inne, jak sobie przypomne to napisze.

Co za cham!