2010-02-23, 10:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
Napisane przez domi7ks
Hej
Moje dziecie padlo wczoraj o 21 po bezsennej nocy poprzedniej i dniu i dzis wstala o 5 rano a potem o 8
Kolanka ja przewaznie w nocy zabieram ja do nas do lozka (bo zawsze mi sie budzila kolo 3-4-5) a potem okolo 7 rano i miala, ze tak, powiem juz ja pod reka, zeby nakarmic. Ale zauwazylismy, ze ona chyba woli u siebie w lozeczku spac  dzis d razu po karieniu ja tam dalismy o tej 5 i zasnela od razu, a u nas sie wierci jak szalona.
A teraz grzecznie lezy w lezaczku (grzecznie jak grzecznie) wali w te grzechotki jak szalona 
Dziekuje za odp w spr fryzera- w takim rzie nie bede ryzykowala i na probna tez pojde...tylko najpierw musze znaleźć jakas fryzjerke 
|
Cześć, link klikniety
czyli mała odespała ostatnią noc, nie dziwie się niespać od 2 w nocy, ma zdrowie dzieciaczek.
Domi może rzeczywiście lepiej jej w łożeczku i skoro dziś bez problemu zasnęła to niech lepiej w nim śpi bo jak już teraz ją do spania z Wami przyzwyczaicie to potem mogą być kłopoty
wiesz już jaką fryzurkę chcesz?
Cytat:
Napisane przez anika222
wiecie co ...
od kilu dni nie ma maggie......
mam nadzieje ze wszystko z nia dobrze
|
Też o niej myślałam...może zamyka w pracy wszystkie sprawy, że spokojnie pójść na L4 z tego co pamiętam szefowa kazała jej znaleźć biuro rachunkowe więc pewnie szuka, ale dla naszego świętego spokoju mogłaby się pojawić u nas
|
|
|