Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki ;), cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 10:25   #2607
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Wyeliminować ją to mogę nawet w dresie

Cytat:
Napisane przez ekscentryczna Pokaż wiadomość
mozna sie dolaczyc;>
jeszcze taka zaawansowana nimfomanką nie jestem
poniewaz nie mialam jeszcze pierwszego razu z Tż (czy jak wy to mowicie Bs ? w ogole czy ktoras mogla by mi rozwinać ten skrót ? )
ostatnio we czwartek bym byla 'rozdziewiczona' ale moj ukochany sie nie spodziewal ze bede chciala hehe i sie nie zabezpieczyl . heh.
ogolnie teraz mam problemy bo ponad 3 tygodnie mam juz okres...
znaczy przez pierwsze 3 dni bylo takie minimalne plamienie pozniej okres az na 7 dni ;o co zawsze mialam 5 ... i znowu delikatne plamienie ... myslalam ze to przejdzie a tu w nidziele znowu dostalam okresu 2 raz w miesiacu takze planuje isc do ginekologa moja pierwsza wizyta ... i teraz tez mam problem... bo rozmawialam duzo z Tżtem i on wolalby abym uzywala tabletek antykoncepcyjnych ... natomias ja nie bardzo , z tego co slyszalam od nich sie tyje a jeszcze grubszej siebie to nie zaakceptuje.. i tez jestem palaczem i jezeli do tego biore tabletki bardziej zagrazaja miazdzyca , zzawal czy tam udar. slyszalam tez ze sa dla palacych tebletki ... hmm moze mi cos doradzicie;>
Dołączyć się zawsze możesz. Natomiast jeśli już chcesz się dołączyć, to bądź na tyle grzeczna i poczytaj chociaż troszeczkę postów do tyłu, a nie pytaj "kto to jest BS", bo przewijało się to na wątku już ze 20 razy co najmniej.
Zanim zareaguje na Twojego posta to chciałabym zapytać ile Ty w ogóle masz lat?
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora