2010-02-23, 11:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Witam 
Cytat:
Napisane przez yolanda9
...no i ja po wizycie  szyjka mi sie znów skróciła, tzn. jeszcze bardziej od ostatniej wizyty  a dopadające mnie częste napinania podbrzusza też źle wróżą... przedwczesny poród  dostałam leki (fenoterol i staveran 40) i mam dużo leżeć.... ta wizyta znów wzmogła u mnie niepokój.... bo przecież nic mnie (w zasadzie) nie boli, a i tak może się wszystko nieciekawie przedwcześnie zakończyć.... byłam przekonana, że te twardnienie brzucha to nic poważnego, a okazało się inaczej... podobno jak się to będzie powtarzało to mam iść do szpitala od razu (mój gin ma urlop coś koło 1,5 tyg)... także nieciekawie jest 
|
Odpoczywaj dużo, wszystko będzie dobrze 
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17385435]
i fotki:
1. brzuchol.
2. Maksiu kucharzy. [/QUOTE]
Super brzuś a Maksio jak zwykle uroczy 
Cytat:
Napisane przez ona1981
To ja też mojego synka pokaże 
|
Ślicznego masz synka 
Cytat:
Napisane przez Darianna25
A ja się chwale brzuszkiem w 24t.c i lokatorka.
|
Następny śliczny brzuszek i jaki słodki dzieciaczek 
Cytat:
Napisane przez iza240
Cześć dziewczyny.Dziękuję za kciuki  .Wszystko w normie,dzidzia warzy 400gram i będzie córcia!!!!Mąż strasznie zawiedziony,ale chyba mu przejdzie.Lekarz stwierdził,że dziecko jest strasznie uparte.Nie spała,ale nie chciała zmienić pozycjii za żadne skarby,nawet jak potrząsał brzuszkiem.Łożysko się podniosło na szczęscie.Córcia jeszcze sie nie ułożyła głową w dół i strasznie kopie na dole.
|
Gratuluję zdrowej córci 
Nie mam żadnej obwódki na około pępka ale za to jak wczoraj poleciało mi z cycka, musiałam koszulkę przebrać 
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------
Cytat:
Napisane przez kardashi
A wogole to zaczynamy 29 tydzień 
|
Gratuluję 29 tyg 
Wiecie ostatnio rozmawiałam ze znajomą, jej bratowa jest w ciąży w 28 tyg i do dnia dzisiejszego nie czuje ruchów dziecka, chyba nie powinno tak być
|
|
|