Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spójrzcie na mój brak BIUSTU!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 11:35   #8
superdomina
Raczkowanie

Dot.: Spójrzcie na mój brak BIUSTU!!

hej ewka1506
wiem co czujesz. mam 38 lat, ale gdy byłam w twoim wieku, kompleksy z powodu piersi wpędzały mnie w rozpacz. mi też niestety nie urosły. mojej mamie urosły super fajne, babci też. a ja byłam jak chłopak z długimi włosami. aż w końcu ścięłam te włosy i wyglądałam zupełnie jak koleś. taki ładniejszy gej
do gin poszam jako 16 latka. wszystko ok. potem jak w wieku 21 lat piersi było brak, gin powiedział,że nic na to nie poradzi. chodziłam do wielu. wszyscy mówili to samo.
wtedy były inne czasy.implanty miały tylko gwiazdy hollywood, w polsce kicha.
na studiach wyjechałam do stanów i tam przestałam myśleć o piersiach. przez wiele lat moi kolejni boyfriendzi nie zwracali uwagi na rozmiar.
ale ja oczywiscie zawsze w głębi serca pragnełam biustu pameli
w 2000r wróciłam do polski i poznałam kogoś , w kim się zakochałam i zaszłam w ciażę. dzidzię karmiłam 1,5 roku. od pół roku kombinowałam jak tu po skończeniu karmienia powiększyć piersi.
przyszedł dobry moment i zrobiłam to. odmieniłam swoje życie o 180 stopni. to najlepsza decyzja jaką podjęłam. wreszcie czułam się maxymalnie kobieco.to zabieg, który był w stanie podnieść moją samoocenę na szczyt.
wiem,że masz 19 lat,że może nie stać cię na wydatek 12 tys zł.
jedynym wyjściem jest szczera rozmowa z rodzicami. mama zrozumie cię. wie,ze jestes już kobietą.
niektóre kliniki wykonują zabiegi na raty, np iq medica, w warszawie.
pojedz tam z mamą, porozmawiaj , popytaj, ustal coś z lekarzem. jeśli nie stać cię taeraz, zbieraj nawet kilka lat, bo warto. unikniesz ciągnących się w nieskończoność stresów, wstydu, uczucia niższości itd.
ja mam za sobą bulimię i anoreksję. z powodu piersi. to było wręcz dramatyczne.
teraz jestem szczęśliwa. w przyszym roku planuję wymianę implantów. na wieksze, oczywiscie
pozdrawiam cię. jestem z tobą. głowa do góry girl! masz całe zycie przed sobą! jeszcze tyle moze sie zmienić!
superdomina