2010-02-23, 13:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez Esti10
czesc dziewczynki
musze powiedziec, ze dzisiaj jest juz super jak reka odjal  oczywiscie nie chce zapeszyc zeby znowu nie wrocilo
czy u was tez tak swieci slonko? rewelacja jak szybko topnieje ten snieg i dobrze niech juz ta zielona trawka sie pojawi
fistaszku ja tez sie wczoraj poplakalam jak ogladalam  ja to wogole strasznie szybko sie wzruszam i to mnie czasem wkurza no ale nic na to nie poradze
Aniu ciesze sie ze juz autko naprawione
mam nadzieje, ze skoro mi przeszlo to piatkowe przymierzanie garniturka dojdzie do skutku juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc go w calej okazalosci 
|
Hej Esti 
Super, że już Ci przeszła choroba Będziecie mogli iść w piątek za garniturami Ciekawe, jak Łukasz będzie wyglądał Ja będę musiała pogonić tego mojego, żeby się z krawcem skontaktował, bo niby po 20 lutym mial dostać brązowe materiały Fajne jest to, że my będziemy wiedziały jak będą wyglądać na ślubie nasi mężowie, jednak nasze sukienki i nasz wygląd będzie dla nich totalnym zaskoczeniem 
Mnie niestety zaczyna cosik łapać, gardło mnie boli, a poza tym karat zaczynam mieć Zaraz po pracy biorę garść lekarstw, żeby mi szybciutko przeszło, bo w weekend chcemy startować ze zaproszeniami
Dzisiaj przedstawię Piotrkowi, jaki mam plan na te ostatnie dni lutego Przypuszczam, że padnie, bo dla niego będzie tego zdecydowanie za dużo
|
|
|