Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 22:36   #2912
kolanosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Hej laski!

I znowu mam tyły.....ale dzisiaj już was nie nadrobię.....

Byliśmy u lekarza i znów nowe problemy - okazało sie że słaba morfologia, więc mamy podawać witb6, kwas foliowy, wit c i żelazo. Tego ostatniego boję sie najbardziej bo Lena znowu ma problemy z zaparciami....od niedzieli nie zrobiła kupki....czekam do rana i będę chyba czopa jej wkładać. Masaż niestety nie pomógł a ja już jestem kłębkiem nerwów. Skoro tak jest na codzień to co będzie po żelazie....Do tego jak czytam co pisze Zeberka...ech naprawdę trzeba mieć nerwy ze stali a o kondycji fizycznej to nawet nie wspomnę.

I do tego szmerów w sercu się dzisiaj dosłuchali.....wizyta u kardiologa w piątek. Naprawdę jak nie urok to sraczka......

Z pozytywnych wieści to to że mobilizacja Poli Domi pomogła i Lena od 2 dni pięknie unosi główkę na przewijaku. Jest super

I dzisiaj moja mała kończy 11 tyg i to chyba początek końca mojego mleka. Z dnia na dzień ubyło mi z cycków po 50ml. Nie wiem jak to możliwe ale od weekendu zbieram cały dzień mleko na jeden posiłek Leny, tak więc to juz chyba koniec.....

Buziaki kochane, lecę dokarmić małą na śpiocha....

P.S. Karmienie na śpiocha to już norma, ale my też potrafimy już się nawet kąpać na śpiąco