Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yves Rocher NOWOŚCI CZ.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-23, 22:48   #2
mimosa
Rozeznanie

Dot.: Yves Rocher NOWOŚCI CZ.II

Cytat:
Napisane przez Figarro
Nowy zapach marzec 2010
FlowerParty by Yves Rocher
Nuty zapachowe:
pomarańcza,mandarynka,lic zi,róża i wanilia.

Witajcie w nowym wątku - i oby już nadeszła wiosna, o której mi przypomina buteleczka wody Flower Party na zdjęciu..

Buteleczka wygląda niezwykle optymistycznie, jak sama wiosna, o której tak marzymy... Zależy, ile tej wanilii - przy wyraźnej nucie waniliowej u mnie migrena gwarantowana. No cóż, najwyżej oszczędzę na nowym zapachu.

Oszczędzę też może na nowym kremie Serum Vegetal3 pod oczy - muszę powtórzyć test w sklepie, bo chciałabym, zeby się okazało, że to coś innego podrażniło mi spojówki... Jak ja nie lubię zmian ulubionych produktów. Niestety stara wersja tak szybko znikła ze sklepów że nie znalazłam starej wersji składu chemicznego. Coś tak jednak mogli dołożyć.

Dostałam ofertę 9P103RA07 . z nowymi produktami Serum vegetal na znaczkach, w tym zestawy albo z tym nowym kremem pod oczy, albo z kremem korygującym zmarszczki w pędzlu. Rabaty niskie, bardziej atrakcyjne te prezenty, jesli komuś zależy. Przy zakupie SV3 na dzien, cena 97,90 zamiast 109, ale do tego ów krem korygujący zmarszczki w pędzlu - 2,4 ml ;( Albo, krem przeciwzmarszczkowy przywracający blask na dzień lub na noc, plus krem pod oczy, za wszystko 69,90 (sam krem za 79). Poza tym zniżki niby do 50%, ale to 50% jest na szóstej pozycji zamówienia ;( Na pierwszych trzech pozycjach są: 2 w cenie 1, 30%, i znów 2 w cenie 1. A, i za zakup od 49 złotych jest prezent -zestaw toreb podróżnych, tzn. jedna torba na ramie, jedna do ręki, i duża kosmetyczka, a wszystko w kolorze czerwonym (widocznie mamy lubić go na wiosne..)

Już nie mam siły pisać więcej, bo znów mnie łapie przeziębienie.
Chyba znów nic tym razem nie zamówię, bo wprawdzie nowy zielony kremik rewitalizujący baardzo mi odpowiada, ale zima się kończy i nie potrzebuję jeszcze dwóch słoików; natomiast co do kremów SV, to dla siebie kupowałam tylko ten pod oczy, którego już nie ma, a nowy prawdopodobnie mnie podrażnia.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora