Ratunku nieudany makijaz permanetny brwi
2 mce temu skusialam sie na makijaz permanetny brwi , zeby ladniej wygladac , zazancze ze to nie jest to 1 moj makijaz , ale takiego czegos to w zyciu nie mialam , normalnie tragedia , brwi sa krzywe , roznej dlugosci , jedna jest blizej nasady nosa , druga dalej , sa roznego kszatltu i roznej dlugosci , osoba ktora mi ten zabieg wykonywala w domu , nie odopisuje na emaile i smsy , wyslalam jej zdjecia jak mnie urzadzila , i zadam zwrotu pieniedzy 2 tys zl , i w tym koszt za zabieg laserowy /, zeby chociaz usunac te poczatki , barwnik jest wbity zbyt gleboko , nie da sie tego cholerstwa pozbyc , i makijaz jest bardzo mocny, wyrazisty , wyglada jakby ktos z pzredszkola narysowal mi dwie faliste kreski , bardzo sie zle z tym czuje , wstyd mi sie pozkazywac a musze funkcjonowac , mam dziecko , ktore zaprowadzam codziennie do szkoly , i widze usmieszki innych kobiet , jest to bardzo trudne dla mnie , co moge zrobic zeby odzyskac pieniadze , osoba ktora mi te dzielo wyrysowala na twarzy dalej sie oglasza na portalach , ale nie odzywa sie w tej sprawie do mnie , co moge zrobic bo to jest oszpecenie trwale mojej twarzy .
pozdrawaim i licze na jakas konkretna odpowiedz .
|