Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 09:44   #4055
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
aj,namieszsalam;p do pracy chce isc we wrzesniu a w lipcu bysmy jechali jak nie razem to moze chociaz M. sie uda?

a wiecie czasem to mysle,zeby te wesele sobie odpuscic i zrobic przyjecie, na np 50 osob.
ja będę mieć "wesele" na jakieś 50 osób
Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
Niestety ja też

A oglądałyście wczoraj Ekspres Reporterów o tym psie znalezionym na krze?
nie oglądałam, ale to o tym psie co go wyłowili Ci ze statku Baltica i nazwali Baltic?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Honolinka...super fajnie, ze weszlas napisac tez mi sie lezka w oku zakrecila jak ogladalam zdjecia i chce wiecej

Wiecie co, a mnie jakos 2 dni temu dopadl slubny stres zaczleam sie stresowac jak to wszytsko bedzie wygladalo, jak to bedzie po slubie i nie chce mnie stres zostawic rozmawialam z P na ten temat to sie ze mnie smial i nazywa mnie juz Pania Rz...ehhh a ja chce swoje nazwisko nie chce nowego ale wiem, ze jak zostane przy swoim to sie P przykro zrobi, co do dwuczlonowego to mam jakies objekcje...ehhh wiec zostaje przyjecie nazwiska po P. ehhhh wiem wiem pier.d.olki ale jakos mnie zestresowaly
Karola, nie świruj
dottta jest offline Zgłoś do moderatora