Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 10:48   #483
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Witajcie kochane

Jak jak zwykle największy śpioch ostatnio sie obijam na całegomężus pracuje za mnie

Motylku tak mi przykro ale nei martw sie, w końcu sie uda, zobaczysz, tzrymam mocno kciuki!!!!!!!!!!1

Co do rożka, ja będę miala 1 w zestawie z pościela i łóżeczkiem, w szpitalu sobie życza więc dostana, a potem tak jak Darusia mowiła przyda się dla bojących sie dziadków i znajomych ja tam się nei boje maluszka trzymac, jak kuzynka 2 lata temu rodziła, to ja będąc przy jej porodzie, po niej i tatusiu od razu małego na ręce wziełam, jeszcze w tych szmatach, bo ubranek zapomnieli i tatus musiał zapierniczac po nie. Ale faktycznie,jako kołderka sie świetnie przyda.

Anulka to faktycznie masz przewalone z ta dziewczyną, kurde akurat Tobei musieli ja władować!!!! Ale dasz rade i szybko się jej pozbądź

Karolinko jak fajnie, moj bejbik na razie ma takie fazy łobuzowania, wczoraj był cicho jak mysz pod miotłą, tylko parę razy dał o sobie znać, ale przed wczoraj szlał, zobaczymy co dzisiaj wymyśli ja panikuję jak nie chce non stop się ruszać, a mąż przytyka wtedy rękę i go czuje, ja chyba sie przyzwyczaiłam rzeczywiście do tych delikatnych ruchów
Kochana Ty się nie przejmuj gadaniem i zmykaj na zwolnienie, najważniejsza jestes Ty i dzidziuś!!!!!!
A ja bym porządek zrobiła z mamuśkami na szczęście moje nie sa zabobonne bo bym się wściekła

Weronisiu dobrze, ze beirzesz witaminki,ale jak piszesz, ze jeszc dużo w warzywach i owocach, to możesz brac Materne co 2 dzień i jużA fakt jest bardzo droga, dlatego ja mam Falvit mama, ma to samo co wszystkie inne a jest dużo tańszy.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Metropolitan weź to sprzątanie na spokojnie kochana!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Kasia pewnie znowu ma straszny zapieprz w pracy, kurde ja nei wiem jak oni mogą ciężarne tak wykorzystywać!????

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora