2010-02-24, 11:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - propozycje butów cz II
Cytat:
Napisane przez dorinka30
Domiluk odebrałam różowe ćwieki, są piękne  , dziękuję za organizację 
Wiem, że chyba jest organizowane kolejne na nie, dziewczyny brać, bo naprawdę buty są przecudne  , nie mam wprawdzie porównania bo to moje pierwsze z Sigmy ale są naprawdę przepiękne- chyba chciałabym jeszcze jakiś inny kolor
Dziewczyny a może jakieś pełne na obcasie, czarne szpile z czerwoną podeszwą zorganizujemy ? 
|
Cytat:
Napisane przez speare
Też właśnie odebrałam przesyłkę od Domiluk  i po raz kolejny chcę jej baaardzo podziękować za wszystko 
Zamawiałam również różowe ćwiekowe- i faktycznie są przecuuudne, mają rewelacyjny kolor i są wygodne dla mnie jak kapcie  rozmiar idealny  aa... mają tylko małą skazę na obcasie... ale nie jest jakoś bardzo widoczna, więc da się przeżyć  ahh... i jeszcze coś zauwazyłam, prawy bucik jest minimalnie większy od lewe go przyłożeniu... o jakieś 2-3 mm... jak dla mnie rewelacja, bo akurat mam prawą stopę większą :P na całe szczęście nie jest odwrotnie...
Natomiast granatowe szpile z kokardą mogłyby być ciut większe, ale mam nadzieję, że się trochę dopasują  ale są przepiękne  i mega seksi  aaa i trochę wysuwa mi się z nich pięta przy chodzeniu... ale da się to opanować
Generalnie jestem zachwycona
Dorzucam fotki 
|
bardzo się cieszę, że Wam się podobają