Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety grubo po 30-starające się o dzidziusia.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 12:48   #168
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971
Dot.: Kobiety grubo po 30-starające się o dzidziusia.

Cytat:
Napisane przez yolka40 Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję za DOBRE fluidki ufam ,że się przydadzą baaardzo.
Wszystkie Was bardzo gorąco pozdrawiam i mocno całuję zapewniając o tym,że jesteście w moim serduszku i mocno Wam kibicuję w staraniach , kto wie , skoro się mówi "życz a będzie Ci życzone" może i nam się jeszcze powiedzie bawcie się dobrze a ja zamelduję się wieczorkiem, teraz pędzę do apteki po zioła i olej z wiesiołka hihihihi jakoś tej Waszej życzliwości trzeba przecież pomóc, tak odrobinkę tylko
BUZIAKI
A jakie zioła, jeśli mogę spytać?
Może i ja pomogę naturze?

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Hej, no ja dziś mam przepiękną pogodę. Slońce przebija się przez chmury i mamy 12 stopni. Aż z pracy wracałam na około, bo żal było siedzieć w domu.
Wstąpiłam do apteki i kupiłam kwas foliowy.
Czy któraś z Was orientuje się ile się bierze kwasu w mg lub w µg ?
Ja kupiłam kwas, którego jest 5 mg i aptekarka zaleciłam mi jedną tabletkę dziennie, a w ulotce pisze, że nawet 15mg dziennie można brać.
Już zgłupiałam.
Ale Ci zazdroszczę u mnie pochmurno, wiaterek i tylko 3 st. na plusie.
Co do kwasu to mi położna kazała brać 1 tabletkę 0.4mg dziennie. Brałam przez 3 mies. ale przestałam bo nie udało mi się zajść

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Kurczę z żadną ginekolog nie można się umówić szybciej jak na połowę marca Na szczęście chyba antybiotyki zaczęły jej pomagać bo mówi, że nic już ją nie boli i nie chce iść do lekarza. A może mnie buja, żebym jej dała spokój? - mam nadzieję, że nie.

Dzisiaj dostałam @, fajnie bo mężuś wraca w niedzielę na 2 tyg. to trafi na płodne....może tym razem.....eh....