2010-02-24, 16:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
dziękuję dziewczynki z aopinie odnośnie zaproszeń ale kurde już głupieje chyba zdecyduje się na całkowicie inne, nie wiem codziennie zmieniam zdanie
Cytat:
Napisane przez doris888
a co masz na myśli a propo właściciela ?? no ja planuje w sierpniu, ale wiadomo- pogody nie da się przewidzieć 
|
taki troszkę upierdliwy ale nieszkodliwy choć ostatnio slyszalam ze sie poprawil, nie plata sie juz po sali w trakcie wesela jak to miał w zwyczaju tak więc nie ma się co matrwic
Cytat:
Napisane przez Meana1
 ja też mamę, siostrę i TŻ poinformowałam że jestem w ciąży. Ale tak naprawdę wtedy zdałam sobię sprawę że baardzo chcę mieć ślub w sierpniu.
Niedługo będę zamawiać zaproszenia i nie wiem jaki wierszyk wstawić
1) „Czy zechcesz ze mną przeżyć
dni wyśnione?
Odpowiesz – tak, – bo ufasz
mi szczerze
Lecz kiedy wszystko już
będzie spełnione,
Bądź dla mnie takim, w jakiego dziś wierzę...”
„Czy zechcesz los swój złożyć
W moich dłoniach?
Odpowiesz – tak, – bo, serce mi dałaś.
Lecz kiedy włos zbieleje
na skroniach,
Bądź mi tym wszystkim, czym
dzisiaj być chciałaś…”
2) Musicie byc silni miłoscia,
która wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
wszystko przetrzyma,
ta miłoscia,
która nigdy nie zawiedzie.
Jan Paweł II
3) Nowi ludzie...
Dotad dwoje, lecz jeszcze nie jedno,
odtad jedno, chociaż nadal dwoje.
Jan Paweł II
4) Miłość nie jest tylko uczuciem
nie jest tylko wzruszeniem,
romansem ani zakochaniem się.
Jest dojrzewaniem, troską
i wzajemną odpowiedzialnością za siebie.
ks. J. Twardowski
|
piękne, pozwolisz że skorzystam z ktoregoś? też jetsem na etapie zaproszeń i szukam tekstów i wierszyków.
Cytat:
Napisane przez sunshine8408
Pochwale się Wam jeszcze jakie obrączki upatrzyłam w Skorpionie- te na fotce są z białego złota, my jeżeli się na nie zdecydujemy to zamówimy z żółtego. Cena w miarę przystępna 
|
sliczne chcemy podobne ale też z żółtego złotka
Cytat:
Napisane przez milam
jak przeczytałam relację honolinki to aż mnie ścisnęło w środku  ja chyba nie wytrzymam tego stresu bo juz powoli zaczynam panikować..  4 miesiące przed ślubem a co będzie później  czy Wy dziewczyny też tak macie 
|
u mnie są motylki w brzuchu i sobie wyobrażam jak to będzie po ślubie, wspólne mieszkanie śniadanka, staranka o dzidziusia i w ogóle bardziej moja głowę zaprzątają myśli co będzie po ślubie niz na samym weselu hehe no ale fakt tez sie boje, najbardziej ślubu, błogosławieństwa i przysięgi bo ja to płaczka jestem i pewnie się poryczę
Cytat:
Napisane przez Ifcia513
W Kiarze były blondynka i brunetka (przynajmniej te stały obok mnie) ale musiała być chyba jeszcze jakaś trzecia bo nie byłam jedyną klientką w tym czasie 
Teraz dają do sukni buty do 100zł i welon do 50zł. A halkę trzeba dokupić, kosztuje 80 lub 100zł w zależności od szerokości.
mam do Was jeszcze jedną prośbę: powiedzcie mi gdzie można kupić garnitur bo jakoś nie mam orientacji gdzie te sklepy są  ponieważ musimy kupić garnitur na cywilny a czasu coraz mniej  byliśmy wczoraj na Sienkiewicza w sklepach Gentelman (u góry na przeciwko Rossmana), Dora, w Katarzynie. Problem jest taki że nie mają tam takich "dużych" rozmiarów (wzrost 188 i w klatce 116). Czy waszym zdaniem jest naprawdę "taaaki duży" bo z tego co zauważyłam to jest pełno facetów nawet wyższych... proszę podpowiedzcie gdzie iść 
|
jest jeszcze Dżumla na placu wolności, Bilski na Sienkiewicza, Pawis w Katarzynie i gdzieś jest drugi salon gdzie szyja na miare, nie wiem czy nie gdzieś na 1 Maja no i na Plantach tez jest no i sama nie wiem gdzie jeszcze
Honolinko gratuluję - pięknie wyglądaliście, życzę dużo miłości  
no i cieszę się że zdecydowałam się na pania Anię Tusień, mam nadzieję że również bede zadowolona
Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-02-24 o 16:43
|
|
|