2003-08-12, 15:19
|
|
BAN stały
|
Re: co z kosmetyków przywieźć ze stanów?
Jeśli ta znajoma pracuje w hipermarkecie i jeśli interesuję Cie kolorówka to powiem Ci, że super bo tam kolorówka faktycznie jest tańsza niż u nas 
Ja jak byłam nakupowałam sobie z Maybelline pomadki błyszczyki lakiery pierdółki wszelkie -ceny ? 3-8$ (zależy czy jest akurat jakaś promocja).
Loreal- podobnie ale tak normalnie to ok 6-8 $za siakies szminki, błyszczyki (Glam Shine np. 7.99$)
Podkładów pudrów itd lepiej nie kupuj, są dosyć drogie (poniżej 10$ nie schodzą) a i jeszcze trzeba wypróbować samej, wiadomo 
Cio więcej to lakierki do pazurków taniutkie są (ok 4$), cen cieni to szczerze Ci powiem nie pamiętam 
A z tych droższych to polecam Revlon- pomadki ok 8-9$.
Podałam Ci ceny nie na promocji oczywiście a jak jest promocja, to jeszcze mniej a jak mówisz Twój chłopak może miec po niższej cenie- to grejt 
Aha Jest też taka firma tam (tylko wysyłkowa, coś jak u nas Avon czy Oriflame) Mary Kay. Kosmetyki są troszkę droższe niż te ze średniej półki ale za to są fantaystyczne ! Odkąd wróciłam z usa (miesiąc siakiś) używam ich non stop (kremy, żele, preparaty na pryszcze, puder, cienie, wszystko wszystko cio można to jestem niesamowicie zadowolona ! Jak byś miała taką możliwość to gorąco Ci polecam.
Ta firma ma wejść i u nas, ale pewnie za jakiś rok dopiero.
Nio i dużo błyszczyków i szminek wszelkich polecam 
|
|
|