Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 17:01   #2007
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Olka, bardzo dobrze że tak szybko poszłaś wykonać badania; wiele ludzi boi się przestąpić przez próg gabinetu i żyje nic nie wiedząc o swoim schorzeniu. Ale ja jestem dobrej myśli, nie mógł Cię niczym zarazić. Ale on to niech ma syfilisa
Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
u mnie to przecież był głupi przypadek- facet poznany na forum.... nigdy nie znasz dnia ani godziny
u nas to samo; to dobra opcja bo ten czas poznawania siebie nie jest zakłócany przez wygląd i nieśmiałość tylko poznaje się online swoje poglądy a to było jakieś tematyczne forum ? Tzn. o zainteresowaniach ?
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
ja takich problemów nie mam
Większość facetów traktuje mnie jak kumpelę, z którą można po drzewach poskakać i nie wstydzić nie beknąć i słusznie, zresztą
Zdarzali się też tacy, co to ino do łóżka ciągnęli. Noo, zawsze to jakiś komplement, że ktoś na mnie leci
I jeden się oświadczać chciał i w ogóle... Ale szkoda, bo przyjaciela straciłam
było brać i się nie oglądać
przyjemnie jest mieć kumpli ale stałe utrzymywanie takich relacji nie jest zdrowe kiedy widzi się w jednym z nich coś nowego i zakochuje się. Wtedy praktycznie nie ma opcji, żeby być razem bo dla tego faceta jesteś jak chłopczycowata siostra
Cytat:
Napisane przez ma:Ddziamacius8786 Pokaż wiadomość

może zrób sobie zdjęcie przed myciem ich odżywką i za jakiś czas zrób też zdjęcie włosków ciekawe czy coś się zmienią i nam możesz pokazać
no własnie na razie efekt jest obleśny zobaczę jak dalej ale teraz mam na głowie strąki
Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
u mnie wszystko dobrze z Tż też super za 19 i pół tygodnia będę żoną!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Tylko , że dla mnie to żadna motywacja , wręcz przeciwnie odechciewa mi się wszystkiego takie "naśmiewanie , ubliżanie " mi wcale nie pomaga .
ja wiem, że zachowanie Twoich rodziców jest paskudne, ale głaskanie Cię po głowie i mówienie o akceptacji także nie przybliży Cię do ładniejszej sylwetki. Nie mam pojęcia jak wyglądasz, ale rozmiar 46 może doprowadzić do schorzeń serca, nadciśnienia, może Ci się nawet kiedyś od tego gromadzonego cholesterolu zatkać żyłka w mózgu i staniesz się rośliną. Znacznie zdrowiej jest schudnąć. A z drugiej strony uważam, że jesteś czarującą, wartościową dziewczyną, oddaną swojemu facetowi i on NIGDY W ŻYCIU by Ciebie nie zostawił i nie szukał innej akceptuj siebie bo jesteś miła i silna, ale schudnięcie potraktuj w kategorii zdrowia
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Moje kandydatki też nie są tymi najlepszymi, bo takowych psipsiół nie posiadam (nie licząc tż ), ale nie mam do nich zastrzeżeń. Ale skoro tż bierze swojego przyjaciela to chyba ja wezmę jego dziewczynę. Chociaż tż twierdzi, żebym wzięła swoją koleżankę (trochę mnie to zdziwiło, bo tż jej nienawidzi ) i nie oglądała się na to kto jest jego świadkem.
tej dziewczynie kolegi byś zrobiła przysługę bo później głupio rzucać jak się ma takie powiązanie i spotyka się wiecznie u pary młodej więc ją własnie weź, będzie Ci wdzięczna i także dostanie swoje oświadczyny

po wakacjach się wyprowadzam będę mieszkać prawdopodobnie z przyjaciółką i jej narzeczonym w mieszkaniu wynajmowanym - oni w większym pokoju a ja mniejszym. I nie zamierzam pozwalać M. nocować u mnie bo od razu by jego mama dzwoniła do mojej a poza tym nie wypada przed zaręczynami chyba

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-02-24 o 17:02
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora