Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 17:24   #565
JuStYsCk2
Zadomowienie

Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???

jest na necie taka strona... loguje sie i klika do wybranej wróżki/wróżbity zeby oddzwonili ( jest 15 minuta darmowe) potem rozmowa się wyłącza. ja i moje dwie koleżanki dzwoniłyśy i co dziwne wszystkie dowiedziałyśmy się prawdy wystarczyło powiedzieć imie i date urodzenia swoją i partnera...
oczywiście moja przyjaciółka niedowierzała bo mowila ze pod każdą osobe mozna cos podpasowac i z czymś trafić, jednak ja trzymałam sie swojej wersji bo wróżbita mówił mi takie rzeczy ktore raczej nie zdarzają się w każdym związku.

no ale coz... postawnowilysmy zadzownic jako nasza koleżanka i zobaczyc czy o niej powiedzą prawde ( wiemy, głupota - ale ta ciekawość ) podałyśmy dane jej i chłopaka i jazda... wszystko powiedziała o wpadce, o dziecku o rozwodzie rodziców.... więc zaczełyśmy coraz bardziej w to wierzyć

potem znow kolezaka zadzwonila i wrozka widziala zareczyny, slub w kwietniu i co? prawda

szkoda, ze jest tylko jedna darmowa rozmowa ale zawsze można zadzownić z domowego (musi być inny numer) i znów rozmawiać za darmo 15 minut
JuStYsCk2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując