Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 19:50   #243
anahia
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

Cytat:
Napisane przez tristia Pokaż wiadomość
anahia słyszałam o tej diecie. Próbowałam ją nawet znaleźć gdzieś zeby poczytać jakie tam są zasady, nie udało się. Tak sobie myslę ze jak do ONZ albo TURBo dorzucić mało obciążające ćwiczenia na brzuch efekt byóby taki sam .

Też szukałam tej diety ale narazie nie można chyba jej od tak sobie ściągnąć....i trzeba poczekać

A po za tym mam jeszcze pyt: czy jecie podczas onz nalesniki lub placki ziemniaczane i zaliczacie je do węgli czy nie wolno jeść?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mapet_show Pokaż wiadomość
a mam do was pytanie jak się ogółem czujecie podczas tej diety?bo ja niestety zrezygnowałam po pierwszej turze
Jak były posiłki białkowe to jeszcze spoko, ale jak miałam żyć na samych warzywkach to mózg mi siadał. Nie mogłam się kompletnie skupić. Sporo się teraz ucze(2 mies do matury ), więc stwierdziłam że to nie najlepszy czas. Ale właśnie jak wy reagujecie na diete?jestem ciekawa, bo nie głodziłam się ani nic a tu taka dziwna reacja

Ja w sumie nie czułam się źle po tej diecie, może za mało jesz i dlatego to wywołuje u Ciebie taką reakcję...

cel
....>48-49 kg

anahia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując