Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 20:12   #4128
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

my jesteśmy razem od listopada 2008, ale dopiero jakoś w maju-czerwcu 2009 jakos dotarło, że to jest to i wyjdzie na to że ślub po półtora roku, czy to krótko? pewnie tak. Moja psiapsiólka wyszła za mąż po pół roku znajpmości jak ja ja ostrzegałam a sa super małżeństwem
a Ty anesh? jak długo?
My jesteśmy od 29 maja 2007 r, czyli wiesz dlaczego będę o Tobie pamiętała w dniu Waszego ślubu. Poczatkowo chcieliśmy ślub własnie 29 maja, ale stwierdziliśmy, że w maju jeszcze będzie sporo rzeczy do zaliczenia na uczelni (cywilny mieliśmy w czerwcu 2009 i było to dosłownie między egzaminami), dlatego mamy 7 sierpnia.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Tak oficjalnie (tz tak liczy, i tak obchodzimy rocznicę ) od 3.06.2007. Ja bym policzyła jakoś od końca kwietnia

A gdybym nie była taka uparta, to bylibyśmy razem już od listopada 2006, ale ja nie chciałam ....
Osz Ty...
btw. ja też sie broniłam
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora