Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-24, 20:17   #2693
yolanda9
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na kontroli. Moje dziecię ma 1,4 kg i dłuuugie nogi. Cwaniaczek mały, nie dał się obfocić, zasłaniał buzię cały czas. Brykał sobie spokojnie i pan dr orzekł, że takie ruchy znaczą, że mu tam dobrze. Wody ma dużo. I ułożony jest już łebkiem w dół. Czy Wasze dzieciska też już się odwróciły?

Widziałam już nie tylko fistaszka ale i kulki. Chłop jak trzeba.
duży już chłopiec ja dopiero 15 marca bedę miała usg i wtedy mam nadzieję się dowiem jak położone jest moje dziecię
Cytat:
Wyniki odebrałam przedtem i padłam z wrażenia. Wróciły do stanu z początku ciąży. Gin się śmiał, że tylko w ciąży być. Morfologia mi poszła do góry, że ho ho. Próby nerkowe i wątrobowe też git.
no pięknie tylko pozazdrościć
Cytat:
Gorzej z moją wagą... mało nie padłam na zawał jak zobaczyłam. Od poprzedniej wizyty mam na plusie 5kg. W miesiąc!!! W sumie +13kg. :/
no cóż dzidzia rośnie to i waga też Ja w ostatnim miesiącu też najwięcej przytyłam
Cytat:
Po drodze kupiłam sobie dwie bluzeczki (z których jedną w sobotę oddam, bo źle się układa), dwa staniki (w końcu dobre) i parę rzeczy małemu w lumpku. M.in. takie:
fajne ciuszki a staniki jakie?

Dziewczyny, czy są jeszcze jakieś wśród Was, które nie kupiły jeszcze wózka? Bo się zastanawiam czy to już jest pora czy jeszcze czekać W końcu gwarancja leci już od zakupu, a po co ma właśnie już "iść" jak wózek będzie stał nieużywany Mój mąż już chce brać

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora