2010-02-25, 08:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Honolinko GRATULACJE Świetna relacja!! jak ja bym chciala żeby był już ten 2011 rok i bliżej do naszego ślubu!!
A jak jest u nas : Jeszcze jakiś rok temu myślałam że będziemy mieszkać z moimi rodzicami w Kielcach a po jakimś czasie po ślubie uwijemy własne gniazdko(ja bym chciała jakieś mieszkanko) no ale sytuacja się zmieniła kiedy się zaręczyliśmy i teściowie zaproponowali ze przekażą nam domek, co prawda w stanie surowym no ale już coś i podjeliśmy decyzje że tam zamieszkamy(dla TŻ nie wchodziła inna decyzja w grę, bo on od zawsze mieszkał w domku jednorodzinnym, ja natomiast jestem pełna obaw bo wolałabym zostać w Kielcach, no ale cóż coś za coś).jak narazie nie mieszkamy razem, ale jeszcze w tym roku planujemy wziąść ślub cywilny,kończyć ten domek z pomocą moich rodziców oczywiście, bo my sami niestety nie moglibyśmy zbyt wiele zrobić i zamieszkać tam. A dzidziusia chcielibyśmy dopiero jakiś roczek lub 2 po ślubie kościelnym, którego nie mogę się doczekać bo to jednak on ma dla nas większe znaczenie i będzie uwiecznieniem naszej miłości 
|
|
|