Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WROCŁAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAŻENIA, ITP.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 08:42   #289
NoNamala
Raczkowanie

Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)

hej dziewczyny wkurzyła, sie normalnie.Przed chwila weszłam na strone tej "cudownej,godnej polecenia szkoły" chcąc sprawdzić czy sa informacje na temat ogłoszenia wyników naszych egzaminów,a tu sie okazuje ze szkoła przenosi sie na ulice Braniborską! kurde gdybym nie zajrzała to w piatek poszłabym do sekretariatu po wyniki i bym sobie klamke pocałowała! nawet na koniec ta szkoła nie potrafi absolwentów zawiadomic o tak waznej zmianie.! a i mało tego nie ma jak zadzwonic , bo nie mają tam telefonu i teraz ciekawe zdałam czy nie?! NoNamla co ty o tym sadzisz?pozdrawiam Was dziewczyny i brońcie sie przed ta szkołą

ja się dowiedziałam że wyniki to dadzą nam dopiero w poniedziałek na stronie, a dyplomy 5.03! czy oni są durni? nie wiedzą, że czekamy na te wyniki jak na wyrok? i jeszcze to przedłużają!

apropo, aniołeczek1985, proponuję żebyśmy przyjechały tam na 13:30. wyniki na pewno będą bo kurier ma obowiązek przywieźć paczkę jutro do godz. 16:00. tak mi powiedziano w sekretariacie. a tak w ogóle, to sekretariat jest czyny jutro!!! od 8.00 - 15.30. ależ oni kłamia!

dzwon do swoich dziewczyn, ja do swoich i jutro tam jedziemy wszystkie. im nas więcej tym lepiej

buziaki!
NoNamala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując