Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 11:01   #4243
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za komplementy dotyczące sukni, mam nadzieję że szczere są Bo ja to kupiłam tą sukienkę już dość dawno i zaczynam mieć dylematy czy na pewno jest ok szczerze mówiąc... No ale tania była w sumie więc to jest jej duży plus
Z mojej strony jak najbardziej szczere Jest bardzo bardzo ok. Jak będziesz miała wszystkie dodatki, bukiecik, biżu, fryzurkę i make up oraz TŻcik przy boku to tym bardziej będziesz pięknie wyglądać! Więc odrzuć te dylematy!
Cytat:
Napisane przez nutella.a Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Wprawdzie odzywam się bardzo rzadko, ale ostatnio doba powinna mieć dla mnie 48 godzin! Na nic nie mam czasu! Ale pochwalę się, że na coś go znalazłam. Kupiłam suknię ślubną. Jest koronkowa, a w słońcu mieni się delikatnymi naszytymi kryształkami.
Musi być zwężona i skrócona. Wrzucam fotkę. Jak wam się widzi?
Wg mnie suknia bardzo ładna, delikatna a ramiączka dają fajny efekt Na pewno w dziennym świetle się lepiej prezentuje, kryształki się cudnie mienią. I faktycznie absolutnie nie widać abyś miała pokaźniejszy biust