Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 10:31   #3096
kolanosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
I fotkA -nasze nowe odlotowe trampki!!!
i zdrówka oczywiście dla malutkiej tez życzę!

Mówisz że była osłuchiwana, jak się martwisz to poczekaj jeszcze do jutra i zapisz się jeszcze na wizyte przed weekendem, będziesz spokojniejsza.

Moniam nie znam jakiegoś szczególnego harmonogramu....miałam na myśli nasz osobistyy plan dnia czyli karmienia co 3, czasem 3,5 h. Chodziło mi tylko o to, że przy takiej ilości leków jak ma moja mała, częstej czkawce i przepajaniu to wydaje mi się jakby czasem w ogóle nie było przerw. No ale tak to jest przy małym bąblu. A przepajam tak ok 100ml na dobę.

Madzia jak trzeba wrócić do pracy to trzeba, trudno. Najważniejsze,że masz sprawdzoną opiekunkę. Ja też wracam do pracy po macierzyńskim i wybraniu urlopu za tamten rok tylko że ja nie mam żadnej niani ani nikogo poleconego. Mieszkam w tym mieście od roku i nawet znajomych za bardzo nie mam na miejscu więc tym bardziej dramat. Nie wiem kogo ja do dziecka wezmę....... dziadki jedne i drugie 300km dalej......no masakra!

Dziewczyny do kiedy zmieniają się oczka maluchom....chodzi mi o kolor. Kiedyś już Brombi pisała że Fifkowi się zmieniają a u nas nic cisza. Lenka ma szaroniebieskie i ciekawa czy tak jej zostanie czy za rodzicami będzie mieć brązowe