Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - prosze o ocene i pomoc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-25, 11:57   #1
ama89
Przyczajenie

prosze o ocene i pomoc

Witam,
Jestem nowa na forum , niedawno ukonczylam kurs i zaczynam cwiczyc pazurki. Mam jeszcze sporo problemow, szczegolnie ze zrobieniem krzywizn
Konczylam kurs w Krakowie, na ktorym uczono mnie ze robiąc paznokiec na formie, najpierw przygotowuje plytke, potem primer, bonder(lampa) i pozniej budowanie koncowki zelem bialym(lampa), nastepnie troche zelu na 2/3 wysokosci paznokcia-rozprowadzic go od tego miejsca na boki, koncowke(lampa), warstwa zelu na calego paznokcia(lampa), opracowanie paznokcia i ostatnia warstwa zelu.
Nie wychodzą mi jednak ladne krzywizny wydaje mi sie ze paznokcie sa plaskie..
Czytajac forum widzialam ze dziewczyny stosuja inne metody niz ta ktorej uczylam sie na kursie. Chciałam sie Was poradzic czy moze zastosowac jakies inne sposoby , zeby paznokiec mial ksztalt luku? no i ten french jest prosty, kiedy chce go usmiechnac wychodzi jakos dziwnie...slyszalam, ze ladniej wychodzi jesli robi sie go na wczesniej wykonanym szkielecie, ale uczylam sie w inny sposob wiec nie probowalam tego szkieletu
Dodaje zdjecie zrobionych paznokci wedlug tego czego mnie uczono( przepraszam za jakosc zdjecia). Bardzo prosze o Waszą ocene i pomoc( w miare mozliwosci oczywiscie).
ama89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując